vineri, 1 februarie 2013

ÎNCĂ O PALMĂ RUŞINOASĂ PENTRU POPORUL ROMÂN

Doamne, să ne fi ajuns înjurătura "f....te în c...r"?Iată ce ne este dat nouă şi copiilor noştri să suportam: Luna Istoriei  LGBT, adică (lesbiene, gay, bisexuali, transgender). Ruşinea e cu atât mai mare cu cât o mare parte din din activităţile "culturale" menite să "educe" se vor desfăşura la MUZEUL ŢĂRANULUI ROMÂN în Studioul HORIA BERNEA.
Luna Istoriei LGBT este organizata cu sprijinul financiar al Ministerului de Externe al Olandei (ţara lalelelor. ATENŢIE!!!! Nu vă aplecaţi să rupeţi lalele), ERSTE Foundation si Ambasada S.U.A la Bucuresti. Acest festival face parte din proiectul european “Engaging hearts and minds, changing attitudes” 
Vă daţi seama cât ne iubesc europenii pe noi, Poporul Roman Ortodox? Europa are un proiect de schimbare a atitudinilor. Ce fel de atitudini? NORMALE, SĂNĂTOASE, MORALE!
De ce nu dezvoltă Europa un proiect de educare a LGBT, care să includă chiar, doar dacă e nevoie, Lobotomia, Eutanasierea, Castrarea?
De ce Copiii noştri sunt obligaţi să vadă, să asculte şi să citească în presă despre astfel de evenimente?
RUŞINE CELOR CARE AU ACCEPT-at SĂ SE ÎNTÂMPLE AŞA CEVA ÎN ŢARA NOASTRĂ!!!!!!
Cei care se identifică cu LGBT sunt demni de milă, nu pentru că sunt bolnavi, ci pentru că  lor li se pare o normalitate.
DOAMNE OCROTEŞTE-I PE ROMÂNI!
PS     Mă gândesc să emigrez, să aselinezez până când homosexualitatea nu devine obligatorie. 

http://www.publicatiiortodoxe.ro/137.html  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu