joi, 7 februarie 2013

DESPRE UCENICII LUI MAHOMED


                  
Undeva în Anglia, cea care se teme de „invazia” românilor şi a bulgarilor s-a întâmplat ceva îngrozitor.
Iată cea facut ucenicul lui Mahomed într-o ţară care a legalizat căsătoria homosexualilor, în care românii sunt jigniţi deşi aceştia sunt morali.
Ce urmează este preluat de AICI
„Un musulman care a violat o fată de 13 ani pe care a agățat-o pe Facebook a fost scutit de o condamnare la închisoare după la audieri a susținut în fața judecătorului că a urmat o școală islamică unde a fost învățat că femeile sunt de nimic.
În vârstă de 18 ani, Adil Rashid a susținut că, din cauză că educația sa l-a lăsat ignorant în materie de legislație britanică, nu știa că era ilegal să facă sex cu fata.
Ieri (24 ianuarie 2013, n.t.), judecătorul Michael Stokes l-a condamnat cu suspendare remarcând: „Deși cronologic ai 18 ani, din rapoarte reiese cât se poate de clar că ești foarte naiv și imatur în ceea ce privește chestiunile sexuale.”
Din audierile anterioare ale curții s-a desprins informația că asemenea infracțiuni se pedepsesc cu condamnări cu închisoarea de patru până la șapte ani, dar judecătorul a zis că, întrucât Rashid este „pasiv” și „duce lipsă de afirmare”, trimiterea lui la închisoare „ar face mai mult rău decât bine”.
Rashid, locuitor al orașului Birmingham, a recunoscut că a avut relații sexuale cu fata, spunând că a fost „ispitit de ea” după ce s-au întâlnit online. Inițial au schimbat mesaje pe Facebook, apoi vreme de două luni și-au trimis mesaje și au vorbit la telefon. Ulterior s-au întâlnit în Nottingham, unde Rashid a închiriat o cameră la Premer Inn. Fata a declarat la poliție că au stat la hotel timp două ore și au făcut sex după ce Rashid s-a dus în baie de unde a ieșit purtând un prezervativ.
După întâlnire, Rashid s-a întors în Birgmingham și s-a dus direct la moschee pentru a se ruga. A fost arestat săptămâna următoare, după ce fata s-a confesat unei colege de școală care mai apoi și-a informat unul dintre profesori. Rashid a declarat poliției că știa că fata avea 13 ani și că a ezitat inițial , dar a cedat după ce a fost sedus.
Din audierile curții s-a revelat că, din cauza educației primite la o școală islamică din Marea Britanie (ce nu poate fi numită în articol din pricini legale), Rashid avea „puțină experiență cu femeile”. După arestarea sa, a spus unui psiholog că nu știa că sexul cu o fată de 13 ani este împotriva legii. Curtea a auzit că Rashid a aflat că era ilegal numai după ce a fost informat de un membru al familiei. În alte interviuri cu pshiologi, Rashid a susținut că în școala sa a fost învățat că „femeile nu sunt mai valoroase decât o acadea care a fost lăsată să cadă pe pământ.”
Când judecătorul Stokes a afirmat că Rashid „trebuie să fi cunoscut că era ilegal, atâta vreme cât nu trecea prin viață cu ochii închiși”, avocatul apărării, Laban Leake, a răspuns că rapoartele sugerează că Rashid avea „un anume grad de naivitate sexuală”.
„Nu este deplasat să spunem că școala pe care o frecventa poate fi descrisă ca o comunitate închisă, situație asemănătoare cu cea de a acasă. [...] Nu este o exagerarea să spunem că se prea poate să nu fi cunoscut că era ilegal să ai relații sexuale cu o fată de 13 ani.”
Judecătorul Stokes la condamnat pe Rashid la nouă luni scoală de corecție, sentință suspendată pentru doi ani, și doi ani supravegherere.
Descriindu-l pe Rashid, judecătorul a spus că „a avut o educație neobișnuită, cel puțin în ceea ce privește educația sexuală. Compararea femeilor cu acadelele este un mod foarte curios de a-i învăța despre sex pe tinerii bărbați”, dar că Rashid știa că ceea ce făcea era greșit.
„La școala pe care o frecventezi ți s-a explicat foarte clar că, în afara căsătoriei, relațiile sexuale cu o femeie sunt contrare preceptelor islamice.” „Accept că în această situație fata a fost dornică să se angajeze în relații sexuale cu tine, dar legea există pentru a proteja fetele tinere, chiar și atunci când sunt cât se poate de mulțumite în a participa la activăți sexuale.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu