miercuri, 6 februarie 2013

ALTĂ PALMĂ HOMOSEXUALĂ?


Suntem creştini, şi atunci când primim o palmă pe un obraz întoarcem şi celălalt obraz. Am o întrebare care mă ameţeşte: trebuie să întoarcem întruna când un obraz, când celălalt? NU! Altfel ameţim.
Ca popor am primit palma ruşinii: „ Luna Istoriei  LGBT, adică (lesbiene, gay, bisexuali, transgender)” o mare parte dintre activităţile „cultural – educaţionale” desfăşurându-se la Muzeul Ţăranului Român, şi am tăcut neluând atitudine.
Ni se pregăteşte o nouă palmă! O vom accepta? Un profesor de „sexologie””, cunoscut pentru simpatia purtată pedofililor şi militant pentru reducerea vârstei consimţământului sexual, vine la Bucureşti la invitaţia organizaţiei minorităţilor sexuale „Accept”, pentru o conferinţă în cadrul „Lunii istoriei LGBT” şi nu oriunde, ci la Facultatea de Sociologie a Universităţii Bucureşti (22 februarie).
Sunt bucuros că mai există şi oameni normali. Dl. Decan al Facultății de Sociologie, prof. dr. Marian Preda, a anunțat anularea conferinței lui Hekma. Adresăm mulțumiri respectuoase d-lui Decan pentru gestul d-sale și ne bucurăm că semnalul de alarmă nu a fost tras în zadar.
Interesant şi dureros că astfel de palme ne sunt date fără milă, de cei care ar trebui să ne îndrume. Citiţi şi articolul din care aflăm că europarlamentarul Monica Macovei, este implicată în aceste promovări Homosexuale.
Dumnezeu să ne apere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu