joi, 28 ianuarie 2010

Ce poţi face azi cu un calculator performant sau mai putin performant?
Cu un computer te poţi conecta la internet, poţi juca diverse game-uri, mai pe scurt: PIERDERE DE TIMP.
Dar tehnica nu sta pe loc. Te poţi comecta la internet chiar de pe telefonul mobil. Operatori de telefonie mobilă, precum ORANGE, VODAFONE, COSMOTE, ZAPP se întrec în oferte uneori prea putin avantajoase pentrui client, oferte legate de internet. Astefel ca poti accesa de pe propriul terminal mobil, site-uri precum GOOGLE, FACEBOOK, YAHOO, Blogul personal, etc.
Mai mult, noile telefoane se pot conecta la internet prin WiFi.
Daca nu ai minte îndeajuns şi putere de autoconvingere, poţi pierde ore chiar zile din viaţa ta, navigând şi iar navigând.
Aşa se face că părinţii uită de copii, copiii de părinţi, fiecare trăind în lumea lui virtuală. Ajungi să înlături din viaţa ta, familie, prieteni, cunoscuţi şi prin aceştia chiar pe DUMNEZEU. spun asta pentru că fiecare dintre semenii noştri poartă în ei CHIPUL LUI DUMNEZEU. Ajungi astfel ca "fiul risipitor" din Evanghelia Duminicii a 34-a după Rusalii.
Adică laşi în urmă familie, neam, casă părintească şi trăieşti în lumea ta, lume în care îţi cheltui toate resursele tale fizice, intelectuale, sufleteşti, materiale.
"CINE ARE URECHI DE AUZIT, SĂ AUDĂ"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu