joi, 4 iulie 2013

"BIBLIA INCITĂ LA DISCRIMINARE"

Doamne, Dumnezeule!
Pe zi ce trece rămân uimit de ce aud și de ce văd. Te doare mintea de ce "minunății" pot spune unii!

Asociația Secular Umanistă (ASUR), cere demisia ministrului Titus Corlatean în urma discursului despre minoritățile sexuale pentru că " Într-o alocuțiune de circa 20 de minute, împănată cu lungi citate din Biblie, dl. Corlatean a atacat în repetate rânduri unul din principiile de bază ale Constituției - principiul de nediscriminare, deplângând normele europene în materie de drepturile omului" arată ASUR.
În fapt, citatul din Sfânta Scriptură care deranjează, este cel de la ROMANI, cap. I, versetele 26-29, unde se vorbește despre cum " bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite." Căutând prin aceasta să arate de ce România se află în această stare de neputință, adică din cauza păcatelor.

Iată cum Biblia "incită la discriminare", iar cei ce o citesc si se străduiesc să respecte Cuvântul lui Dumnezeu îi deranjează pe cei care iubesc nefirescul, păcatul. 

Este doar începutul! Vor veni vremuri mult mai grele, vremuri în care doar cei tari în credință și care vor răbda până la sfârșit vor primi cunună.

Doamne ai milă de noi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu