joi, 1 august 2013

PÂINE SI CIRC

La poarta noastră bate Antihrist! Nu am să scriu cum sau cât bate, sau daca i se deschide sau nu.
Ni se prezintă atât de frumos implementarea cipului, beneficiile vaccinării copiilor încă de mici, altfel nu pot beneficia de școală, de parcă ar mai exista așa ceva.
Vor să fim bucuroși că ne vindem țara bucată cu bucată, păduri, ape, minereuri. Vor să ne vindem sufletul.


Pentru a nu sesiza pericolul, pentru a nu a opune rezistență, se folosește o tehnică de conducere veche de când lumea: " PÂINE ȘI CIRC".



Extraordinar! Taxa TVA la pâine se micșorează, pâinea va fi ieftină! Uraaaaa, uraaaa! Avem pâine, pâine multă! Ne mai trebuie circ! Stați ca vine și circul!



Televiziunile ne prezintă emisiuni în care personaje precum "Nea Marin" dracuie, înjură și face ca toate orătăniile; "vedetele" se dezbracă și "intră la apă". Circul cel mare urmează să înceapă: Postul de televizun Pro Tv a fost mereu un canal “gay friendly” şi un promotor al “toleranţei” faţă de propaganda minorităţilor sexuale în spaţiul public. În viitorul apropiat însă lucrurile vor fi împinse şi mai departe, fiind lansată o nouă provocare la adresa majorităţii românilor. Conform unor surse din interiorul televiziunii din bulevardul Pache Protopopescu, citate de tabloidul Libertatea (publicaţie care face parte din acelaşi trust media cu Pro Tv), se pregăteşte o emisiune-concurs, denumită “Patru nunţi şi-o provocare”, la care va participa şi un cuplu de homosexuali! Debutul noului concept este anunţat pentru sfârşitul lunii august. 


Ce bucurie! Vom fi martorii desfrânării în direct. Și diavolul își întoarce privirea temându-se sa privească sodomiți în "acțiune". Dar noi vom privi cununia lor. 

Nenorocire si vai și amar!

Bine că avem PÂINE ȘI CIRC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu