sâmbătă, 8 septembrie 2012

Dacă se întâmpla în ortodoxie.... ar fi fost ceva medieval!


Ruşine!
Un preot (preot? preotul cui? cui slujește? poate diavolului) dintr-un sat din Columbia se luptă cu diavolul în fiecare zi. Omul a ajuns faimos în toată ţară după ce s-a specializat în ritualuri de exorcizare. În fiecare săptămână, tratează cel puţin 10 pacienţi care afirmă cu sunt posedaţi de spiritele rele.
Ritualul neobişnuit are o reţetă bine stabilită. Pacientul se întinde direct pe pământ iar în jurul său este aprins un foc. Uneori, exorcistul se apropie şi îi pune mâna pe piept pentru a chema demonii să iasă afară. Întrucât susţine că are putere asupra lor, nu ezită chiar să îi calce în picioare.
Pentru a mări eficacitatea tratamentului, pacienţii sunt înconjuraţi cu flori, lămâi verzi, ouă, plante uscate, simboluri desenate cu var şi beţe înfipte în pământ.
O altă armă de efect contra spiritelor rele este noroiul. Exorcistul îi acoperă pe posedaţi cu noroi din cap până în picioare şi îi pune să stea în picioare într-o groapă în timpul ceremoniei. După ritual, exorcistul îşi reface puterile cu o rugăciune pe care o face înconjurat de icoane şi simboluri ale Bisericii Catolice ( aaaa, este catolic. Deci nu slujeste lui Dumnezeu!)


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ritual-exorcist-in-columbia_1004212.html#ixzz25sMzVm2v 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu