vineri, 7 iunie 2013

Marșul pentru normalitate

        Cu multă bucurie constat ca încă există oameni normali, capabili sa ia atitudine împotriva anomaliei. Mâine, 8 Iunie, începând cu ora 11 va avea loc MARȘUL PENTRU NORMALITATE. 
         Homosexualitatea este o boală care face multe victime si mai ales din rândul tinerilor și a copiilor. În ultima vreme vedem, ascultăm știri despre tineri care au tentative sau chiar violează tineri de același sex. Să fie teribilism? Eu cred că sunt dezorientați, ca au modele care îi îndeamnă la așa ceva. Sunt creatori de modă, cantareți, oameni de afaceri care au acest comportament sexual deviant. Înfricoșător este că acest lucru tinde să devină normalitate.
            Oamenii normali, familiile normale tind să devină arătate cu degetul ca fiind anacronice, înapoiate de prost gust, care își cresc copiii învățându-i să nu accepte "diversitatea".
              Până când vom fi tăcuți ca peștii? Astfel de indivizi care au nerușinarea de a se mândri cu rușinoasa lor boală trebuiesc identificați, arătați cu degetul, ajutați să se vindece iar, dacă refuză ajutorul să fie scoși în afara cetății precum odinioară leproșii, pentru că asemeni leprei si homosexualitatea este molipsitoare.
              Să ne rugăm pentru ei dar și pentru cei care fac legi, pentru ca aceștia să facă legi care să ne apere nu să ne lase pradă acestei "boli"
              MÂINE CU TOȚII LA MARȘUL PENTRU NORMALITATE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu