joi, 11 octombrie 2018

COPIII REFERENDUMULUI

Un clip video reușit din punct de vedere al concepției regizorale, al costumelor, foarte convingător înainte de Referendum pentru „maimuțele cu buletin”, și „cam profetic” așa cum pare acum după ce Referendumul a trecut. De ce spun „cam profetic”?

În clip se arată cum ar arăta viitorul Țării dacă se reușește schimbarea articolului din Constituție ce definește Căsătoria. Însă... clipul are două fețe. Prima este aceea descrisă mai sus, având rolul de a înfricoșa poporul și de a nu vota redefinirea căsătoriei iar a doua față ne arată cum va arăta Țara dacă nu se schimbă articolul 48 din Constituție.

Acțiunea clipului este inspirată din serialul HBO „Povestea slujitoarei”, ecranizare a romanului cu același nume, al autoarei canadiene Margaret Atwood.

Povestea pe scurt ar fi următoarea:
„Într-o Americă dintr-un viitor deloc îndepărtat, instaurarea violentă a unui regim teocratic creștin și escaladarea abruptă a abuzurilor acestuia ajung să priveze femeile de toate drepturile și libertățile. Ele sunt împărțite în diverse categorii, având roluri precise și sarcini stricte de îndeplinit. Din cauza natalității scăzute, există o castă a Slujitoarelor cărora le revine rolul de „utere umblătoare”, iar Offred face parte din prima lor generație. Chinuită de o singurătate dureroasă, Offred se străduiește să-și reprime fluxul amintirilor care provin de pe vremea când avea o familie și o viață normală și încearcă să se resemneze pentru a supraviețui în îngrozitoarea lume nouă. Curând însă, descoperă că regulile sunt făcute să fie încălcate, și chiar de către cei care le-au instaurat.”
Editura Art - Povestea Slujitoarei

După cum se știe Referendumul a trecut, Articolul 48, punctul 1 „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.” din Constituția României nu a fost modificat și se vor vedea urmările.

Clipul „Copiii Referendumului” ne arată și ce se va întâmpla după eșecul Referendumului:
- instaurarea violentă a unui regim în sensul că dacă vei dori să îți educi copilul conform principiilor morale vei fi împiedicat, dacă te vei opune vaccinării în masă vei fi pedepsit, etc;
- privarea femeilor de toate drepturile și libertățile (acțiune începută de mult timp prin mișcările feministe, femeile trebuie să muncească cot la cot cu bărbatul, nu mai stau cu copiii cei „șapte ani de acasă”, alăptează doar câteva luni sau chiar de loc pentru că trebuie să se întoarcă la Serviciu;
- natalitatea scăzută (prin sterilizarea psihică a bărbaților prin efeminarea lor, și a fetelor prin sterilizarea medicală, gen vaccinare obligatorie -Gardasil, etc);
- casta a Slujitoarelor (dacă părinții nu vor „corespunde”, dacă nu se vor lăsa reeducați, dacă nu vor accepta toate „normalitățile” vor fi decăzuți din drepturile părintești, copiii vor fi preluați de „autoritățile abilitate să educe și să reeduce”. Copiii vor fi înregimentați, vor purta „uniforme” și vor fi obligați să își urască Părinții, Neamul, Biserică pentru că sunt „elemente” retrograde.
CAM ACESTE LUCRURI LE DEDUC EU POSTREFERENDUM, VIZIONÂND CLIPUL „COPIII REFERENDUMULUI”
                                                               DECI:
          Vă îmbrățișez pe toți „DĂȘTEPȚII” care ați boicotat Referendumul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu